top of page

Випуск 2023

Любі наші випускники!

Колектив закладу вітає вас з переходом до нової ступені у вашому житті, до шкільної. Нажаль останній навчальний рік був дуже складним, напруженим. Ми з вами спілкувалися на відстані, нам не доставало ваших дзвінких голосів, яскравих посмішок, цікавих запитань.

Бажаємо вам щасливої дороги по країнам нових знань. Нехай кожна стежка веде вас до успіху, нехай у житті з'явиться багато хороших друзів, хай мамина любов і батькова підтримка завжди допоможуть подолати будь-які негаразди.

Шановні батьки, сил вам, наснаги, радості від нових досягнень ваших дітей.

Нехай кожен день для вас та ваших дітей буде щасливим під мирним небом України.


Відео група "Горобинонька"


Відео група "Зозуленька"



6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Щиро вітаємо всіх з Великоднем!

Нехай у вашому серці панує лише світло, в будинку – затишок і добробут, у близьких – міцне здоров'я і радість у душі. Світле свято Великодня – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю,

Ще один крок до ПЕРЕМОГИ!

02.05.2024 Вихованці, батьки та педагоги взяли активну участь у благодійному ярмарку на підтримку ЗСУ (виготовили Великодні сувеніри: яскраві писанки петриківського розпису, Великодній кошик, квочка н

Великоднє дерево надій

30.04.2024 Колектив закладу разом з батьківською громадськістю взяв участь у міській акції «Великоднє дерево надій». Великодніми сувенірами прикрасили дерева, які розташовані у парку Перемоги.

bottom of page